Over NailResources

De website van NailResources is een initiatief van MCCResources, een private company gevestigd tussen Amsterdam en Den Haag.

NailResources wordt beheert door MCCResources, oprichter van een aantal nationaal en internationaal opererende web portals. Het bedrijf voert tevens een succesvol web portal franchise concept waarbij "thought leaders" in hun specifieke industrie in staat zijn een globaal overzicht van deze industrie, via een web portal, te presenteren. Wij zijn tevens gespecialiseerd in market- en business intelligence oplossingen.

Al in 2013 werd het idee geboren een web portal ten behoeve van de professionele nagel industrie in Nederland en België te gaan bouwen. De reden hiervoor is simpel. Informatie voorziening in de markt voor nagelstyling is erg verspreid. In sommige gevallen ook nog bijzonder moeilijk te vinden. De al reeds bestaande websites van, onder andere, vakbladen zijn beperkt in de online informatie voorziening en vaak ook niet up-to-date (real time nieuws). Daarnaast bestaan er een groot aantal verzamel websites met een overzicht van nagelsalonsdie die incompleet en gedateerd zijn.

Kwaliteit voor de consument

Voor de consument is het belangrijk dat deze een keuze kan maken tussen professionele nagelsalons. Dat is de reden dat alleen die nagelsalons in onze database vermeld staan die over een geldig Kamer van Koophandel alsmede een actief BTW nummer beschikken. Daarnaast vermelden wij  nagelsalons die beschikken over een geldig branche keurmerk.

Dit betekend dat slechts een gedeelte van alle bestaande nagelsalons in Nederland en België in onze business directory voorkomen. 

'Quality First'