SalonCosmetics organiseert Late Night Show12-11-2015

Bron: NailResources

Tijdens deze avond worden er, onder het genot van een hapje en een drankje, van 19:00 tot 24:00 uur workshops en demonstraties gehouden met het oog op de komende feestdagen.

Omdat de feestdagen steeds dichterbij komen, organisert SalonCosmetcs op vrijdag 27 november een Late Night Show. Tijdens deze avond worden er van 19:00 tot 24:00 uur workshops en demonstraties gehouden met het oog op de feestdagen, onder het genot van een hapje en een drankje. Ook zullen er tijdens de Late Night Show speciale aanbiedingen gelden.

De Late Night Show is volledig kosteloos en vrijblijvend.

De volgende Workshops staan op het programma:

Workshop Polish Perfection
19:00 tot 20:00 uur
Het perfect lakken van de nagels vergt veel oefening en geduld. Ook komen er zeker een aantal technieken bij kijken. Tijdens deze workshop worden er tips en trucs gegeven voor het lakken van de nagels, zodat jouw klanten met een Perfect Polish de deur uit gaan! (Picture by Anna Gorelova)

Training Verkoop Ondersteuning
20:30 tot 21:30 uur
Het is niet altijd even makkelijk om je salon succesvoller te laten zijn. Omdat wij hier graag in willen ondersteunen geven wij tijdens deze training tips en adviezen om je salon een extra boost te geven. Het merk waarmee gewerkt wordt in de salon is voor deze training niet van belang.

Workshop End Of The Year
22:00 tot 23:00 uur
Tijdens deze workshop wordt je op de hoogte gebracht van de nieuwste trends op het gebied van nail-art en design, en is hiermee een spetterende afsluiting van de avond!