Area Sales Manager (M/V)

Referentie Area Sales Manager
Contractlengte Onbekend
Contact Carla van der veken: cvdv@professionails.com
Link http://www.pronails.nl/nl/area-sales-manager-mv

In het kader van de verdere ontwikkeling van ProNails in de regio’s Brabant (Vlaams/Waals), Brussel & Antwerpen rekruteert ProNails een ondernemende Area Sales Manager.

Functie:

Als Area Sales Manager treed je op als een ware ProNails ambassadeur. Ten eerste duw je strategisch mee aan het succes van het opzetten van het eigen distributienetwerk. Ten tweede werk je verder aan de commercialisering bij de salons en verzorgingsspecialisten. Dit alles bereik je samen met een gemotiveerd en professioneel team die je weet te enthousiasmeren. Met als ultiem doel het merk ProNails nog sterker te profileren en te positioneren in jouw regio’s.

Hiervoor richt je je naar bestaande partners die je advies geeft hoe ze samen met ProNails verder kunnen groeien. Daarnaast ga je actief op zoek naar nieuwe partners en maak je hen vertrouwd met het ProNails concept. Bijkomend richt je je op het verder in de markt zetten van eigen ProNails Premium salons.

Je zet, samen met het team, je schouders onder diverse creatieve en innoverende initiatieven om klantenrelaties te intensifiëren en stevigere merkbekendheid in de markt te bewerkstelligen: opendeurdagen, mailings, acties en promoties, events…
Je staat in nauw contact met het hoofdkantoor om je te inspireren. Je rapporteert op regelmatige basis en doet dit rechtstreeks aan de National Sales Manager.

Profiel:

Aanbod:

Je komt terecht bij een dynamisch en ondernemend bedrijf waar creativiteit, innovatie en het bespelen van de markt centraal staan. Eigen initiatief en verantwoordelijkheidszin worden gestimuleerd in een klant- en prestatiegerichte omgeving waar teamspirit belangrijk is. ProNails biedt jou een contract van onbepaalde duur, een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen en een representatieve firmawagen.

Maak het verschil:

Stuur jouw overtuigende sollicitatie met referentie naar Carla van der veken: cvdv@professionails.com. Voor meer informatie, aarzel niet om ons te contacteer +323.690.02.80.