Stagiair(e) Marketing/PR/Communicatie

Referentie Stagiair(e) Marketing/PR/Communicatie
Contractlengte Niet bekend
Stad Son
Contact inge@beautyxl.nl t.a.v. Inge Haagmans
Link http://www.beautyxl.nl/vacatures/stage-marketing/pr/communicatie

Voor onze MarCom afdeling zijn we op zoek naar een stagiair(e) Marketing/PR/Communicatie/Journalistiek om ons te ondersteunen in onze dagelijkse werkzaamheden als hoofdkantoor van CND voor de Benelux.

Voor onze MarCom afdeling zijn we op zoek naar een stagiair(e) Marketing/PR/Communicatie/Journalistiek om ons te ondersteunen in onze dagelijkse werkzaamheden als hoofdkantoor van CND voor de Benelux. De stage zal bij voorkeur starten begin september 2015.

Profiel:

Taken:
Naast je eigen onderzoek (het liefst PR georiënteerd) zul je meewerken met de Marketing Manager en zul je deels verantwoordelijk zijn voor het schrijven van teksten voor vakbladen, social media en de websites. Tevens zul je de verschillende blogs onderhouden met wekelijks nieuwe interessante berichten waarvoor je zelf ideeën aandraagt. Daarnaast zal het uitbreiden van de PR van CND centraal staan tijdens deze stage.

Het Team:
Als stagiair kom je bij BeautyXL binnen bij een erkend leerbedrijf en zul je begeleid worden door de Marketing Manager om je zo snel en goed mogelijk thuis te voelen in het team. BeautyXL is een kleine maar snel groeiende oraganisatie waar veel ruimte is voor eigen initiatief en zelfstandig werken. De omvang van de organisatie zorgt er tevens voor dat je tijdens de stage periode veel met en voor de verschillende afdelingen zult werken. Een goed voorbeeld hiervan is dat tijdens evenmenten iedereen samenwerkt aan het succesvol afronden van het evenement, van de afdelingen educatie tot sales en MarCom. Je zult dus veel leren van de verschillende disciplines binnen het bedrijf.

Solliciteren:
Klinkt bovenstaande jou als muziek in de oren en is het jouw droom om binnen de beautybranche ervaring op te doen in jouw vakgebied? Stuur dan je CV mét duidelijke motivatie waarom je bij BeautyXL stage zou willen lopen voor 30 juni naar inge@beautyxl.nl t.a.v. Inge Haagmans