Zoek bedrijf


   
   

Studio XL Beauty Lounge

Profiel

Welkom in de modern uitgeruste Beauty Lounge van Studio XL waar u terecht kunt voor (Medische) Pedicure behandelingen, Kunstnagels en Wimper extensions.
We hopen u een keer te mogen begroeten bij Studio XL.

Nagelbehandelingen:

Shellac

Wat is Shellac?
Shellac is géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een Power Polish, welke je draagt als gel. De perfecte combinatie van de Brisa UV-gel en nagellak zorgt er voor dat Shellac gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels blijft geven.

Professioneel product
Shellac is alleen via de professionele salons verkrijgbaar als behandeling. De behandeling van Shellac is volledig “vijlloos” en hierdoor totaal onschadelijk voor de natuurlijke nagel. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat? Minimaal 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wilt opgeven!

Shellac verwijderen
Shellac is heel eenvoudig binnen 10 minuten te verwijderen met de Shellac Remover Wraps en de Shellac Nourishing Remover. Dankzij de zelfklevende strookjes blijven de wraps goed op zijn plaats en de Nourishing remover verzorgt de nagels tijdens het afweken! Niet vijlen of fraizen.

Acryl en gel

Mistero Milano Systeem
Veel mensen hebben problemen om hun natuurlijke nagels tot de gewenste lengte te laten groeien. Vaak scheuren ze in of splijten ze. Voor deze mensen kunnen kunstnagels een uitkomst zijn.

Bij kunstnagels maken wij gebruik van het Acryl of Gel. Gel is een vloeibare substantie die uitgehard wordt onder een UV lamp. Bij Acryl maken we gebruik van poeder en vloeistof dit droogt aan lucht.

Een voordeel is dat de nagels in 1 keer allemaal gelijk op de gewenste lengte zijn en worden vervolgens in de gewenste vorm gevijld. Het resultaat is zeer dunne, natuurlijk uitziende nagels.

Door het groeien van de nagels krijgt u een uitgroei bij de nagelriemen. Om de nagels mooi en sterk te houden dient u iedere 3 à 4 weken terug te komen voor een nabehandeling. Dit is afhankelijk van de groei van u nagels. Studio XL raadt u aan uw nagels dagelijks te verzorgen met een voedende nagelriemolie. Dit verzorgt de natuurlijke nagel en zorgt voor behoud van de kunstnagel. Bij een goede verzorging van de nagels wordt er normaal gesproken maar 1 keer een nieuwe set gezet. Tijdens alle volgende behandelingen gaat het om nabehandelingen.