Stichting Nail Professionals

Stichting Nail Professionals (Stinapro) de branchevereniging voor de nagelbranche en uitgever van het Nail Quality Keurmerk voor manicure, nagelstudio's/salons en nagelstylisten.

 

 

Schermafbeelding 2015-06-23 om 12.41.17Stichting Nail Professionals heeft zich ten doel gesteld om als onafhankelijke partij in een kwaliteitskeurmerk voor manicure, nagelstudio's, salons en stylisten te voorzien en zo tegelijkertijd het imago van de nagelbranche te verbeteren.

Het Nail Quality keurmerk is ontstaan, zodat serieuze nagelstudio's- en stylisten zich kunnen onderscheiden van de hobbyisten in de branche. Het kwaliteitskeurmerk is voor de klant een bewijs dat u professioneel bent in uw vak.

Als nagelstyliste met het Nail Quality Keurmerk moet u voldoen aan de eisen op het gebied van hygiëne. Daardoor wordt u gedwongen om u continue bewust te zijn van de hygiëne tijdens uw werk. Het keurmerk geeft daardoor ook veel vertrouwen aan uw klanten. Het kwaliteitskeurmerk is bedoeld voor serieuze nagelstudio's en nagelstylisten die zich duidelijk willen onderscheiden van de amateurs in de branche en die met het voeren van het keurmerk aantonen dat zij gecertificeerd zijn. Tevens dienen zij ingeschreven te zijn in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Voordelen Nail Quality Keurmerk

De voordelen van het voeren van het Nail Quality keurmerk zijn, dat potentiële klanten weten, dat u kwaliteit levert met garantie en dat u professioneel uw beroep uitoefent. Met het Nail Quality keurmerk toont u tevens dat u voldoet aan de bepalingen en voorwaarden die het kwaliteitskeurmerk vereist, zoals hygiëne, vakbekwaamheid en garantie.

Klanten willen zekerheid, het Nail Quality keurmerk biedt dat.