DIY gelpolish aan de keukentafel?

Voor een scheet en drie knikkers schaf je heden ten dage al een ‘doe het zelf kitje’ aan, om thuis lekker en goedkoop, zelf te gaan zitten hobbyen.. HOBBYen?? Ja ik noem dat hobbyen!

Auteur: Gast Blogger: Marjolein Bruurs» Lees meer

Kostenaftrek bij Nagelsalon in eigen Huis

In de schoonheidsbranche komt regelmatig voor dat iemand een bedrijf start vanuit zijn of haar eigen woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een manicure of een nagelsyliste. Ze beginnen vaak klein en hebben weinig nodig om hun bedrijf op te zetten.

Auteur: NailResources» Lees meer

Schrijven van een persbericht voor de "non pro"

Heb je ooit een persbericht gelezen van een nagelstudio in jou eigen woonplaats, in een tijdschrift of via het lokale TV kanaal en dacht? "Dat zou ik wel willen"?  Als je de volgende richtlijnen volgt, maak je een grote kans van slagen dat j

Auteur: NailResources» Lees meer

Meer klanten via je website (deel 1)

Wil je weten hoe je van en passieve website een actieve marketingtool kan maken waardoor je website meer in de picture komt te staan en waardoor je sneller klanten in je salon kan begroeten? Hier vindt je alvast de eerste 6 tips!

Auteur: NailResources» Lees meer

5 tips om je salon te starten

Denk je erover om een nagelsalon te starten? Hier staan een aantal essentiële tips om je business goed van start te laten gaan!

Auteur: NailResources» Lees meer