Vacature voor Ervaren Zelfstandige Nagelstyliste in Amsterdam

Referentie Ervaren Zelfstandige Nagelstyliste
Contractlengte Onbekend
Stad Amsterdam
Contact William Hart

Gevraagd: ervaren, zelfstandige nagelstyliste voor een kapsalon, schoonheidsalon in Amsterdam (Watergraafsmeer).

Het is de bedoeling dat u als zelfstandig ondernemer binnen dit team gaat werken (kapper, schoonheidspecialiste en pedicure). De salon heeft in de loop der jaren een vast netwerk aan klanten opgebouwd, zowel voor het kappersgedeelte als overigen.

Tafel met afzuigsysteem is aanwezig evenals goede stoel, tevens gebruik maken van aanwezige faciliteiten, zoals: wachtcorner met leestafel, koffie/theecorner met gebruik van koffie etc. + toilet. Verder eigen materiaal gebruiken, zoals frees en overigen.
Voor jou als ondernemer een uitdaging, omdat de doelgroep er graag van top tot teen verzorgd uit wil zien, dus er liggen ook nog mogelijkheden in voetbehandelingen met acryl of gel en nailart!

Huur 500,-- (euro) per maand, exclusief 19% BTW, parkeergelegenheid voor de deur ( met mogelijkheid tot aanvraag van parkeervergunning), tram stopt op 5 minuten lopen vanaf het winkelpand. Kortom centraal en gunstig gelegen. De salon is gevestigd op de Linneauskade 21.

I.v.m. met vertrek van huidige nagelstyliste (zij woont inmiddels te ver van Amsterdam af) vragen wij om snelle invulling van deze vacature.

Bel met: William Hart (eigenaar en naamdrager van de salon) 0614690646 (s'avonds tussen 20.00 en 22.00) of 020-6920400 (overdag tussen 11.00 en 12.00 of 15.00 en 16.00)