Gevraagd: ervaren, zelfstandige nagelstyliste voor een nieuw te openen Beauty centre

Referentie Ervaren, zelfstandige nagelstyliste
Contractlengte Onbekend
Stad Laag Keppel
Contact nfo@beautycentrenederland.nl

Het is de bedoeling dat u als zelfstandig ondernemer binnen dit beauty centre gaat werken (Extension centre Nederland, schoonheidspecialiste Bendito, Haarsalon Nederland en pedicure gingen u al voor)

De bestaande salons hebben in de loop der jaren een vast netwerk aan klanten opgebouwd. U dient zelf voor de inrichting te zorgen na eigen keus en smaak welke wel in de stijl van het beautycentre/ villa moet passen.

Tevens kunt u gebruik maken van de aanwezige faciliteiten, zoals: ontvangsthal, keuken/wachtruimte met koffie/thee broodjes. Toiletruimte,wasmachine ruimte en schoonmaak. Mogelijkheid om flyers, kaartjes in overigen in andere salons te leggen. Evt. medegebruiker van ons centraal 0900 nummer. Naamsvermelding op onze websites. Verder eigen materiaal gebruiken, zoals frees en overigen.

Voor u als (beginnend) onderneemster een absolute uitdaging! Doelgroep wat in ons beautycentre komt wil er graag tot in de puntjes verzorgt uitzien en daar horen handen/nagels uiteraard bij!

Huur 450,-- (euro) per maand, exclusief 19% BTW, parkeergelegenheid op eigen terrein. Met openbaar vervoer zeer goed te bereiken. Het beautycentre wordt gevestigd aan de Rijksweg 69 Laag Keppel. Centraal gelegen tussen Arnhem en Doetinchem.
I.v.m. met opening op korte termijn hopen wij op een vlotte invulling van onze nagelruimte. Bel met: Ingeborg berends (eigenaresse Beautycentre Nederland) 0643024510 (s'avonds tussen 20.00 en 22.00) Of mail naar:info@beautycentrenederland.nl.