Zoek bedrijf


   
   

Pika Nails

Profiel

Pika-Nails is een jong en ambitieus bedrijf, dat zich puur en alleen richt op de wereld van de (kunst)nagels. We zijn dan ook gespecialiseerd in alles wat met nagels te maken heeft. Met veel plezier en op een professionele manier geven wij onze lessen Nagelstyling, omdat we gedreven zijn in onze passie: nagels. Voor onze manier van lesgeven hebben we dan ook verschillende onderscheidingen ontvangen: o.a. Master Artist, Master Educator & Young Nails educator diploma's. Deze onderscheidingen geven aan dat wij bevoegd zijn, om zowel in het binnen- als het buitenland, lessen Nagelstyling te verzorgen.

Om ervoor te zorgen dat we voorop blijven lopen in de les- en nageltechnieken, volgen wij met grote regelmaat zelf nationale en internationale trainingen en bootcamps. Het volgen van deze trainingen geeft ons de mogelijkheid om altijd optimaal en met de nieuwste technieken les te geven.

Naast het lesgeven, is Wendy Vink (eigenaresse en docente van Pika-Nails) lid van het Young Nails/BT-Wedstrijdteam. Dit houdt in dat Wendy meerdere malen per jaar uitgezonden wordt naar verschillende nagelwedstrijden, en dat is niet zonder succes gebleven.

Zo heeft zij onder andere:
1e plaats behaald bij de Nailympics Wereldkampioenschappen 2009 in Londen
1e plaats behaald bij de Nationale Nagelcompetitie 2008 (masterdivisie)
1e plaats behaald bij de Fairy Beauty French Nail Design Competition 2007
1e plaats behaald bij de Nationale Nagelcompetitie 2006
4e plaats behaald bij de Nederlandse kampioenschappen 2009
4e plaats behaald bij de Nederlandse kampioenschappen 2008
5e plaats behaald bij de Europese Kampioenschappen 2005 in Moskou
10e plaats behaald bij de Wereld Kampioenschappen 2006 in Amsterdam.