Nationale en Internationale Vakbladen

Hieronder treft u een overzicht aan van de meest toonaangevende nationale en internationale vakbladen op het gebied van professionele nagel- en handverzorging.

 

Prof Nail

Nederland/Belgie

ProfnailProf Nail is in de BeneLux het meest gelezen vakblad voor nagelstylisten. Tien keer per jaarbrengt Prof Nail de laatste trends in naildesign en nagelstyling in een moderne, kleurrijke vormgeving. Met regelmatig terugkerende onderwerpen als manicure, kunstnagels, nailstyling, nail art en bedrijfsvoering, is Prof Nail een belangrijke publicatie voor de nagelstyliste en manicure. Daarbij komen vanzelfsprekend ook de technische en medische aspecten van het vak regelmatig aan de orde. Ben je werkzaam in de nagelbranche of één van de aangrenzende vakgebieden, dan kan je dit lijfblad absoluut niet missen. Ook is er een Duitse publicatie van ProfNail beschikbaar.

bezoek website...

Nail Design Magazine

Nederland/BelgieNail Design Magazine 2015

Nail Design Magazine pretendeert het het leukste, dikste, voordeligste en meest  informatiefste vakblad voor nagelstylisten in Nederland én België te zijn. Hier vind je: Nieuws en trends, online op de website filmpjes van de step-by-steps, Interviews met vakgenoten en  tips & tricks. Met Nail Design Magazine heb je een tweede magazine dat bijvoorbeeld Prof Nail als publicatie mooi aanvult. Volgens Nail Design Magazine: "Als ergens een nieuwtje te halen valt, delen we dat meteen met jou."

bezoek website...

Nailure

Belgie

NailureNailure is een Internationaal magazine voor de nagelstyliste, verkrijgbaar in meer dan 25 landen wereldwijd. Nailure pretendeert hét “Nail magazine” van Europa! te zijn!

bezoek website

Nails Magazine

Verenigde Staten

Nails MagazineNAILS Magazine, is een award-winning publicatie met meer dan 28 jaar ervaring en is gericht op de gehele professionele nagelbranche. NAILS heeft als doelstelling het beste magazine te publiceren voor de internationale nagelbranche. Wij zijn van mening dat dit bijzonder goed gelukt is. Alle denkbare onderwepen komen in het blad aan bod. Daarnaast staat het blad bekend om de beste editorials, design en graphics en heeft de publicatie 23 Maggie Awards ontvangen voor editorial en design excelence. NAILS was in 2009  al benoemd als beste publicatie door de Western Publication Association. Het blad is een MUST voor iedere nagel professional!

bezoek website

NailPro Magazine

Verenigde Staten

NailproCreative Age is eigenaar van de jaarlijkse NAILPRO sacramento trade show, NAILPPRO competitie van nagelstylisten en het NAILPRO instituut dat business en marketing onderwijs geeft aan nagelstylisten en entepreneurs. Daarnaast publiceert het berdrijf 3 keer per jaar een zogenaamde kopersgids en publiceert onderzoeken voor de beauty industrie. Magazines van Creative Age hebben veschillende prijzen gewonnen inclusief 20 Maggie Awards en met de prestitieuze Gold Maggie is NAILPRO een van de meest toonaangevende "overall magazine". Ondanks het feit dat het magazine van oorsprong gericht is op de Amerikaanse markt, bestaat er ook een NAILPRO in Duitsland.

bezoek website...

Scratch Magazine

Engeland

OCT 2013 cover smallScratch is opgericht in mei 2003 door Scott Derbyshire en Alex de Vos. Het blad voert een gewaagde titel voor nagel professionals en belooft om voortdurend het laatste nieuws, producten en diensten te leveren. Het blad biedt  tevens een grote verscheidenheid aan informatie voor stylisten, kunstenaars, nail technici, manicures en pedicures op het gebied van nagel verzorging. Scratch publiceert tevens up-to-date informatie over; de nieuwste trends, advies en bespreekt visies van professionals uit de industrie en dient als een gids voor producten, diensten en technieken. Dat alles verpakt in een unieke stijl en design.

bezoek website...

Nail It! Magazine

Verenigde Staten

140506-cover-NI

Nail It! wordt gepubliceerd door DC Communications, Inc dat opgericht is door President Deborah Carver. Zij is tevens de CEO van Creative Age, een uitgever die al 42 jaar actief is als de grootste uitgever in de beauty industrie. Het dikke lifestyle magazine is een must voor alle nagelstylistes en schrijft mede over celebrity nail art & de nieuwste trends op het gebied van nagelstyling.

bezoek website...