Zoek bedrijf


   
   

Nagelstudio AA Nagels

Profiel

In 1986 heeft nagelstyliste Agnita Cheung haar nageldiploma gehaald. De eerste 10 jaar heeft zij haar eigen nagels en die van haar vriendinnen prachtig onderhouden. Uiteindelijk is het idee geboren in 1998 een eigen zonne- en nagelstudio te starten.

Na de verbouwing van haar woonhuis, waar het nagelatelier nu gevestigd is, werd Nagelsalon| Nagelstudio AA Nagels als zelfstandig bedrijf in 2005 opgericht.

Veel klanten uit de directe omgeving - Sassenheim, Lisse, Warmond, Noordwijk, Noordwijkerhout, etc. - ontdekten in de afgelopen jaren AA Nagels en door het enorme succes van de nagelstudio is AA Nagels een van de meest succesvolle nagelsalons in de Duin- en Bollenstreek. Zelfs indien u niet mobiel meer bent, komt zij graag bij u thuis voor een behandeling.

In de nagelstudio worden nog steeds klanten van "het eerste uur" behandeld. De kinderen van toen zijn de klanten van nu.

Al 16 jaar gespecialiseerd in onderhoud en verfraaing van nagels

Behandelingen: Nagel verlenging, Bewerken van de uitgroei, French Manicure, Gekleurde Gel, Nail Art, Semi permanente nagellak, Lakken, Manicure inclusief lak, Hand en onderarm massage, Parafine behandeling, Vijlen, Product verkoop